Into the blue

heej, har inte uppdaterat på länge men som ni märkt har det varit underbart väder. Har solat, stranden, stan, södertälje varje dag hahah. Så kul man har haft. Idag vart det stranden igen men Flottsbro. Satt ute på gården med flicksén också, träffa Izla somjag inte sett på några dagar. Tror inte att vi kan leva utan varandra haha. Imorn blir det nog samma sak. Har fått lite solbränna iaf är jätteglad men ska bli jättebrun... Nu blir det Into the Blue.



sunshine

Har haft några dagars härlighet tills jag jobbade idag. Var nära att svimma av värmen och att jag aldrig stod stilla. Har fått lite färg på kroppen ändå, det blev jag glad för. Har inte så mycket mer att skriva, har inte stor blogglust nu när det är värsta vädret ute :D. Njut av solen så hörs vi, kram.

hallon

Ännu en helt underbar dag. Blev ganska så brun i solen :D. Är så glad för det men ska bli brunare imorn. Denna socker avv'äjning verkar inte funger för mig haha. Äter otroligt nyttigt tills kvällen kommer, då kör det sig. Sötsuget blir för mycket.

Denna plus mera blev det till frukost. Fräscht & gott.
Hallon + fil drink.





skön dag idag.


Ska skriva ner det jag har ätit & gjort pga av denna socker avväjning. Det gick lite snett på kvällen, inte bra :(

jogging 20 min, powerwalk 30 min

Frukost: 2 ägg, grönsakssål (tomat, paprika, gurka) & knäckebröd

promenad 90 min

Mellanmål: 2 minipaprika & gurka

promenad 30 min

Middag: kycklingsallad med fil & knäcke.

Mellanmål: popcorn & choklad, jag skäms :(

Powerwalk 20 min

Ska försöka bättre imorn, men har otroligt stort sug på kvällen :(.

the beach

Heej!

Vilar kroppen, det var länge sedan som jag gick såhär mycket. Promenerade runt med Frida, träffade andra vänner och sedan var vi på strande. Kom hem för någon timma sedan och åt kycklingsallad. Ska förmodligen ut sen igen. Vi spleade även in en video på oss två som vi kan skicka till Arzu medan hon är i Turkiet. Saknar henne så mycket.

Lite pics från idag.
!. Frida, 2. Jag








you make me wanna say...

Hello, var ute på en joggingrunda. Så varmt, höll på att svimma. Älskar värmen, äntligen är den här. Åt en supernyttig frukost och vilar nu. Ska ut snart igen, får inte missa solen.


summernights

Kom hem för en stund sedan. Det var så skönt väder idag och då tål jag inte att vara hemma. Imorgon blir det samma sak, men mera utomhus. Ska ut och jogga på morgonen annars mår jag inte bra. Ska ta det lugnt resten av kvällen, och ni får ha det lika skönt. Kram <3

Ps. Ska vara med på denna avväjning att motstå socker. Läs mera här

måndag

Hej! Var ute och det var varmt, inte så att man dör men ändå. Åt precis lite gott, ska vila magen och ut till härligheten sedan igen.



paradise

Har sovit så skönt inatt, inga mardrömmar. Det ser ut att vara soligt idag så ska passa på att vara utr mycket och hoppas på att det är varmt så man kanske får lite mera färg.

Vad mycket jag önskar att jag var på ett sånt här ställe just nu...!



sweet dreams

Hej, har varit i Södertälje hela dagen och gjort en massa kul. Var även nere i deras stan. Underbart väder, efter shoppingen passade vi på att njuta av solen lite. Satte oss nere vid vattnet vid Maren och åt glass.

Ska sova bredvid lillasyster i hennes rum inatt, så det blir lite mys vid tvn,
Gonatt.



Prinsessan på ärten

Gick ut med med mina två favoriter som jag älskar från hela hjärtat, de vet vilka de är <3. Hade det lika mysigt som vanligt. Mina små problem verkade så mycket större förut än de gjorde tills ikväll. För jag har mina speciella änglar som räddar mig. Ska lägga mig snart, imorn blir det södertälje igen.

Puss & Kram / Caroline <3



a little bit more...please?

Vilken tråkig dag, på riktigt. Har så tråkigt att jag börjar känna mig lite sjuk, Inte så bra. Ska ut kl 18 och får se om vi hittar på något senare. Skitväder det är, finns inget att göra då :/.


Klänning + väska, Ginatricot, skor från Partyshoes.se

dagens.

Heeej!

Vaknade och tog en joggingrunda imorse. Kändes så skönt. Åt lunch för en stund sedan och nu har jag hela dagen framför mig. Är ledig ganska mycket från jobbet nu, så de gör att jaghar mycket fritid. Känns bra att få vila ut såhär ibland.

Idag blir det nog mera städning, sedan ut med vännerna. Får se vad som händer ikväll. Vad har ni för er idag?


Längtans rike

En kväll full med mat kan man säga. Kebab till lunch, äckligt var det och jag mådde illa ända tills nu. Matförgiftning. Midsommar middag, jättegott om jag inte hade så ont, och en massa chips med film. Vi såg på Step Up. Det var längesen jag såg den sist.

En bok jag väntat på att få tid till att läsa.


midsummer

Har bara tagit det lugnt sedan jag vaknade. Lekt lite med lillan, som nu sover. Ska passa på att städa lite innan Mama kommer från jobbet. För då ska jag ut med Frida och sedan midsommarmiddag, efter det bir det grillfest på stranden och filmkväll med de i kyrkan. Så lite fullt upp som vanligt då.

Ha en fin midsommar!



Aramazsan Arama

Dagens låt är turkisk!

Älskar känslan när jag hör den...
 


Harry Potter and the half blood prince

Lääängtaaar...



these days

Har inte mått så bra dessa dagar. Det känns som om allt bara blir värre. Försöker fixa allt, men vi får se hur det blir. Stressen dödar mig.

Ska ta det lite lugnare nu. Vädret verkar bättra sig lite, får se om det blir någon sommar i år, hoppas.

För en skön sommardag :)



Ginatricot, Topshop, Forever 21


HOTHOTHOT

yes, detta ska man ha på fest...:)

























monday var är sunday

Kände för att ta det lugnt idag när jag ändå var ledig. Har varit hemma med systrarna, de hjälpte mig med maten. Det blev jättegott. Grillad kycklingfilé, sallad, vitlöksbröd och vitlökssås. Borstade två ggr efter så att lukten gick bort + fyra tuggummin och halstablett haha, Men jag lyckades.

Gick ut med tjejerna sedan. Satt i donken och luffade runt mellan t-banorna. Tråkigt men hellre det än att sitta hemma. Jag har märkt att jag har slutat fixa mig. Kan gå ut med leggings och stor kofta hela tiden. Använder nästan aldrig smink, bara när jag ska ut eller på något speciell. Det händer högst två-tre ggr i veckan. Det känns skönt, för när jag väl fixar mig så blir det WOW.





remix

Idag. Vaknat. Allt är uppochner i hjärna & hjärta. Hur mycket lidande ska man behöva gå igenom för att få något riktigt bra. När ska allt bara bli BRA, Är trött på människor som förstör.

Har städat här hemma och ska göra lite kycklingsallad till flickorna snart. Har bombat mitt huvud med vacker sorgmusik. Det är dags för lite kul nu.

Här kommer lite skön musik.



Their wrongs would tear us apart

Hela kvällen, hela natten, drömmar, bara om dig,
efter så kort tid, hur, varför, får inte, förbjudet,
snälla för denna gång, nej, du, nej...



my mind is on you

Vilken dag :D, jobbade 09-15, skyndade sedan hem, duscha, fixade mig och åkte till Södertälje med Mama. Hade lika kul som vanligt. Skulle ha ännu roligare nu, om jag inte varit tvungen att åka hem :(

Akon - Beautiful


Sköna dagar

hejsan!

Jobbade idag från 10-17. Sedan satt vi i personalrummet och åt tårtor o sånt för Ranya fyllde år igår.Var ute med tjejerna och kom hem för en stund sen. Ska ta en snabb dusch och sedan vila lite. Kroppen är helt utmattad.

Imorgon jobbar jag 09-15 och efter det ska vi till Södertälje, är så glad haha :D.


Fabulous hon är, & hennes klänning!


glass & skitsnack

Så mycket ösregn det var idag. Skönt med sånt ibland. Var tvungen att springa till jobbet (McDonald's) för att hämta en utbildningsbok för jag ska bli handledare. När jag och Victoria, min syster ändå var där så passade vi på att äta. So tjockisar vi é. Satt en stund med Bella också. Skulle egentligen in till stan med dem på middag för en vän fyller år, men tyvärr blev det inte så. Ska överraska henne imorn ist :)...

Sedan blev det lite sång, mys med glass och skitsnack haha i kyrkan.


Söt klänning från Ginatricot.



fredag

Kom hem för en stund sedan. Jag fick köra till globen, det gick ganska så bra. Det enda som fattas är att börja med teorin och köra lite till så är jag färdig att ta körkortet när jag blir 18 om tio månader haha. Längtar som fan. När jag ändå var där så passade jag på att gå in i gallerian med systrarna, medan pappa var på sin intervju. Köpte en finkjol, svart och lite hödmidjad. Alltid bra att ha några sådäna för "fina" tillfällen.

Åt lite kyckling med burgul, vek tvätten och nu ska jag vila. Får se vad som händer ikväll. Antingen mys med vännerna eller bio :)

Vad ska ni göra ikväll?


wild cherry

Vilken dag det var igår. Vi hade ingen speciell avslutning i skolan utan fick bara våra betyg. Jag fick MVG i alla kurser som vi l'st förutom en. Och det är ganska bra för att gå första året i naturvetenskap. Men jag kämpade verkligen och det lönade sig :D.

På eftermiddagen drog jag ut med flicksén och njöt lite av solen. Vi åkte in till stan och kollade runt. Köpte lite saker lite snabbt. Sedan åt vi i en jättemysig thailändsk restaurang...

En svart bas tee från HM samt en tröja från Ginatricot, sista är världens godaste lotion från The Body Shop.. Wild Cherry. En till mig själv och den andra ska ges bort :). 




I still remember your face


sand

Min blogg är så tråkig just nu jag vet, ska fixa till den och komma med lite intressantare inlägg. Men pöss så länge och sov gott.


sommar & smink

Heej.

Känns som om mitt sommarlov började för två veckor sedan, har knappt haft lektkioner sen dess. En av mina bästa vänner åkte på semester över hela sommarn, saknar henne rejält. Men som tur så har jag mina andra älsklingar <3.

Var på morgon promenad med Frida, så skönt sedan var vi hos mig och drev lite. Gick sedan till skolan för info om de sista dagarna. Ska ta det lite lugnt nu hemma, sedan ut med vännerna igen.

Ska beställa detta ID smink. Hela startpaketet, måste bara kolla vilken nyans jag behöver.





shoes and oes

God kvä'll.

Jobbat hela dagen idag så inget speciellt att skriva haha. Jo faktist en massa speciellt men jag orkar inte.

Isället dessa hetingar som skulle passa mina fötter perfekt.



RSS 2.0