volanger

åh så underbart väder, perfekt för grillnig, har varit ute hela dagen, ska dra ut igen. Hur kan jag motså attt promenera ute i det soliga mot att sitta framför datorn och plugga HAHA! Jag måste fixa MVG i kemi men först ut i det härliga.

Måste till stan imorgon eller snart, vill pröva denna klänning. Den skulle passa bra till bröllopet nästa vecka.



when the worst is over

...ännu en dag som passerat utan att jag märkt. Av allt som hänt den senaste månaden så har mitt liv varit ett rent helvette. Bland de värsta i mitt sjuttonåriga liv. Det börjar kännas som att saker börjar fixa sig, men jag vet inte. Jag vågar inte hoppas på sånt längre. Att skratta, det jag brukade göra mest har blivit svårt för mig. Jag är rädd för att inte kunna resa mig nästa gång någon drar ner mig. 
 
äh livet är hårt.


söta saker

Har pluggat en massa matte för imorn gäller det. Har Nationella i Matte B, det känns inte bra men jag vill ha minst VG. Får kämpa och göra mitt bästa.

Och titta vad söööt.



Från Nelly.com

underbara saker

Hej!

Vaknade fem imorse, helt onödigt jag får aldrig min sömn. När jag ändå hade tid över så gjorde jag klart en uppsats och läste lite från Breaking Dawn( sista Twilight boken). Sen har jag kikat runt på kläder och hittat en massa underbart.

Här är något av det sötaste jag sett på länge. Jag äääälskar ryggen.



Från Ginatricot 199 kr

RSS 2.0