Kleopatra beach

Har inte varit särskillt bloggsugen senaste veckan eftersom vädret varit så härligt. Har varit på stranden typ varannan dag, tränat lite och bara sköna sommar promenader och en massa annat roligt som bara jag får veta :D.

Idag var jag i Stockholm och shoppade lite med kusinen, saknat henne jättemycket och vi har alltid roligt. Köpte ett par beiga jeans leggings från vero moda, enkla - eleganta - snygga. även ett par höga skor från HM, men de ska tillbaka. Imorn blir det gymmet på morgonen och stranden direkt efter. Ännu en härlig sommardag.

puss.


Och hit ska jag i slutet av sommaren, gud vad jag längtar. Alanya, Kleopatra Beach.




SunFamily Villa Sunflower 1




On the beach in Hawaii

Är jättetrött nu, Riktigt slutkörd. Jobbade igår 11-20 och samma sak idag. Stannade kvar en stund på jobbet (McDonald's då alltså), mina systrar och jessi, Rosa satte oss och åt lite. Kom hem duschade. Sen har jag lyckats rensa en tredjedel av min garderob, orkar inte mera nu. Ska kolla mitt nya schema för juli sedan om jag lyckas att inte somna så läser jag lite i teoriboken.

Låten...



UNDERBAR DAG

Helt underbar dag, om ni bara visste. Mår så bra nu, har inte mått så här bra på ganska så länge. Denna sommar hoppas jag blir den bästa hittills, eller jag nästan vet att den kommer bli det så länge saker fortsätter som det gör nu.

Idag var jag och träna i gymmet imorse. Gått ner ett halvt kilo haha, och lite mer blir det. Är supernöjd med min kropp men träning och sånt är alltid bra. Det var så skumt väder idag, regn - sol - regn - sol...Helskumt.Efteråt cyklade vi hem trötta och åt lite "nyttigt" plus äckliga cocosbollar haha. Läste lite teori och duschade, fixade håret osv. Var i kyrkan lite sedan mötte jag upp en vän och vi åkte till stan för en fika. Härligt var det!! Nu är jag hemma, har tagit det lugnt med familjen. Ska surfa lite facebook sedan stänger jag datorn.
Imorn jobbar jag 11-20 sedan har Ranya sin 18 års fest, ska bli kul.


strawberry de lux

Blev inget teori pluggande, Istället följde jag med mamma och handlade en massa mat. Sedan kom det lite släktingar hem till oss så jag, systrarna och kusinen drog ut på en promenad. Mycket trevligt! När vi sedan kom hem åt vi en massa gott typ vattenmelon, exotiska frukter och sånt. Fick diska rejält efter att dem gick och nu är jag trött trött. Ska nog lägga mig snart efter att ha läst i teoriboken. Det är ett måste.

Just det, vet inte om det är jag som är sen med att upptäcka saker men har ni smakat strawberry de lux glassen i Max Hamburgare. STORT MUMS! smaka den.

Kan visa er bild på den sen.


Eclipse

Har haft fullt upp denna vecka. Jättekonstigt eftersom det är sommarlov och då har man det lugnt. Har övningskört ganska så mycket, köpte även sommarkortet i gymmet, har tränat nästan varje dag. Älskar att träna, bästa känslan som finns är att vara svettig haha.

Idag var jag faktist på en jobbintervju och voila fick jobbet tack vare pappa. Har även handlat lite underkläder och en supersöt bikini i, sådär korallfärgad. Köpte även ett par jeans, som man kan ha till vardags. Kanske kan lägga upp bilder senare. Eftersom bästavän A ska åka en månad till Turkiet ikväll träffade jag henne och några andra för en promenad. Vi promenerade till Mälaren, vid vattenverket där det är så vackert. Träffade några vänner där med, vilade, pratade och gick hemåt.

Nu ska jag vila plugga lite teori och sedan gå ut, puss.


Eclipse på bio snart...Underbart!



Everytime I close my eyes, I see my name in shining lights

Var helt slut från jobbet igår, jobbade nio timmar kom hem vid 02.00 och efter att jag duschat var jag så otroligt utmattad att jag somnade direkt. Nu har jag städat lite och sitter på sängen med datorn och lyssnar på musik. Älskar denna låt. Och nu facebook surfa sen får vi se vad som händer.

pusspuss



Fredag utan mys

Var med pappa och övningskörde en del i Södertälje. Roligt, och det gick bättre än i förrgår men jag behöver mera träning om jag ska klara uppkörningen i sommar. Har börjat läsa i teoriböckerna grundligt och mer på djupet och jag ska jobba hårt med det här som jag gör med allt annat!

Åt mat för en stund sen också. Blir så sömning efter att jag ätit och speciellt nu på eftermiddagen. Men men ska upp till jobbet snart slutar två på natten idag.

Ska också ändra på bloggdesignen någon dag då jag har tid. Den är inte särskillt snygg just nu.

Klicka för stor bild

Nystart

Hej bloggen, riktigt riktigt längesen jag bloggade senast. Ett år sen var det. Kändes som att jag ville börja igen inte för att de finns många som läser det jag skriver om men för att det var kul. Hade ett jätte skönt sommar lov år 2009 och har haft två riktigt tuffa terminer i skolan, eftersom jag läser naturvetenskapsprogrammet i S:t Botvid så är andra året som värst men jag fick rätt så bra betyg. Utav 20 ämnen blev det fem stycken vg och resten mvg. Väldigt stolt över detta.

Nu har jag sommarlov igen och eftersom jag fyllde arton i april är det dags för körkort. Idag var jag i centrum och handlade, gick förbi bibblan och hämtade ett par böcker och sedan börjar jag jobbet kl 17. Är jättesugen på att se nya vampire diraries avsnitt men har redan sett hela första säsongen på internet och jag undrar är det någon som vet när säsong två kommer ut?


// Caroline


RSS 2.0