Framtiden?

Min kropp är utmattad, som vanligt efter jobbet. Sov så oroligt igår natt också. Men idag känns det bra :).

Jag har tänkt mycket på vad jag ska göra med mitt liv efter gymnasiet. Självklart ska jag studera vidare men till vad? Just nu läser jag naturprogrammet. Jag läser nästan alla ämnen som behövs och behöver inte veta vad jag ska bli, men jag har börjat bli ganska intresserad av juridik.

Vad vill ni bli?

Pic: Harvard University , Princeton University & Yale University

                                 

sweet and sour

Godmorgon! Är jättetrött, hatar när familjen ska väcka en tidigt. Igår var iaf en braaaa dag. Var ute hela dagen, börjar nästan känna våren nu. Sedan på kvällen så överraskade vi Bella som fyllde 17 år <3, efter det så åkte vi till Iz
 och hade "filmkväll", mysigt var det hahah.

Börjar jobbet kl.12, men tänkte fixa lite innan. Vill byta till trådlöst internet men förstår ingenting av allt det, så det får vänta. Ska hinna plugga lite kemi innan jag går också.

Pic: Rachel Bilson (sött)

En sån skulle jag vilja ha på studenten just nu haha, men har ju två år kvar så kommer säkert ändra mig,


En dröm som ska uppfyllas

Idag vaknade jag för att städa igen haha. Har dammsugit nästan varje dag hela lovet. Det är första gången på länge som jag faktist haft tid att göra saker utom att jobba, plugga...osv. Åkte till skärholmen men det vart så tråkigt för jag var trött. Enda lite roliga var att storhandla mat i slutet.

Sedan har jag tittat på tv, vilket jag nästan aldrig heller gör. Såg lite av twiligt igen. Har nog aldrig sett en film så många ggr som jag sett den. Tog ett varmt bad fullt med bubbelskum för att slappna av och började sedan plugga. Min naturkunskap uppsats är nu kladdklar.

Jag har alltid velat åka till någon tropisk, exotisk regnskog. Det måste vara oerhört vackert.


I got my angel now

Tillbaks till blogg.se, från devote. Föredrar de här stället haha :),

Idag har jag gjort en massa, typ. Familjen väckte mig så tidigt, men låg kvar i sängen och fundera en stund innan jag gick upp. Städade runt lite, rensade även en massa från mitt rum. Sedan mot förmiddagen fixade jag fruktsallad och pannkakor. Systrarna gick hemifrån på eftremiddagen så jag hämtade lillan från dagis och vi hade kul. Efter det så lämnade jag av henne hos de andra och gav mig iväg till jobbet. Lika mycket action på McDonald's som vanligt haha ;D (det är där jag jobbar).


Pic: Leighton Meister









RSS 2.0